Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ομελέτα με κολοκυθάκια





μαγειρεύει ο Chris DePer

Υλικά για 4 μερίδες
  • κολοκυθάκια
  • 6 ολόκληρα αυγά και 6 ασπράδια
  • αλατοπίπερο
  • λάδι
  • φέτα
  • λίγο γάλα
  • μάραθος
Εκτέλεση

Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα κολοκυθάκια, τα αλατοπιπερώνουμε και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι. 
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μισή ώρα και στραγγίζουμε τα υγρά τους. Ρίχνουμε λαδάκι και τα ξαναβάζουμε για ένα τέταρτο. 
ΔΕΝ βάζουμε λάδι από την αρχή, γιατί θα το χάσουμε με τα υγρά των κολοκυθιών. Εν τω μεταξύ σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ. 
Ρίχνουμε την φέτα, λίγο γάλα και τον μάραθο, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι.
 Κατεβάζουμε στους 180 και ψήνουμε με αέρα.
Σε 20 λεπτά είναι έτοιμη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο