Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Πίτσα



μαγειρεύει η Eleni Othonas

Υλικά για την ζύμη
  • 1 ποτήρι γάλα χλιαρό
  • 1 ποτήρι νερό χλιαρό
  • 2 κ σ ελαιόλαδο 
  • 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 
  • αλεύρι όσο πάρει
Για την γέμιση
  • σαλάμι 
  • μπέικον 
  • κασέρι γκούντα 
  • μανιτάρια 
  • πιπεριές πράσινες κόκκινες κίτρινες και ότι άλλο θέλουμε
Για την σάλτσα
  • ντομάτες βρασμένες με λίγη ρίγανη
Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε την ζύμη και την αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί. 
Βράζουμε και την σάλτσα και την αφήνουμε να κρυώσει .
Κόβουμε και λαχανικά και αλλαντικά και είμαστε έτοιμοι να συναρμολογήσουμε την πίτσα μας. 
Λαδώνουμε το ταψί και ανοίγουμε την ζύμη σε ένα λεπτό φύλλο.
Στρώνουμε πρώτα την ντομάτα και μετά τα υπόλοιπα υλικά ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-220 βαθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο