μαγειρεύει η Eleni Othonas
Υλικά
- 1 ζαχαρούχο γάλα 400 gr
- 1 κούπα γάλα 240 gr εβαπορέ ή γάλα φρέσκο
- 1 βανίλια
- 1 κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές της σούπας κακάο
- 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
Χτυπάμε πρώτα την κρέμα στο μίξερ μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί εκτός το κακάο και συνεχίζουμε να χτυπάμε.
Μόλις γίνει μια αφράτη κρέμα, αδειάζουμε σε ένα μπολ και κρατάμε το 1/3 στο μίξερ για να χτυπήσουμε με κακάο.
Τέλος βάζουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου