μαγειρεύει η Elena Yiangou
Υλικά
- τορτελίνια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή τριμμένο στον τρίφτη
- ζαμπόν
- μανιτάρια
- 1 ζωμό
- αλάτι
- πιπέρι
- κανέλα
- λίγο νερό
- κρέμα γάλακτος
- χαλούμι
Βράζουμε τα τορτελίνια , τα σουρώνουμε και τα βάζουμε στο πυρέξ.
Ετοιμάζουμε την σος: σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το ζαμπόν, τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, την κανέλα μαζί με λίγο νερό.
Μόλις είναι έτοιμη βάζουμε και την κρέμα γάλακτος.
Όταν είναι έτοιμη η σος την βάζουμε πάνω από τα τορτελίνια μαζί με τριμμένο χαλούμι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου