μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 3 κρέμες γάλακτος
- 5 αυγά
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
- τυριά τριμμένα ότι μας αρέσει, έβαλα γκούντα, καπνιστό ρεγκάτο, κεφαλογραβιέρα
- αλλαντικά ψιλοκομμένα ότι μας αρέσει, έβαλα μορταδέλα, ζαμπόν, μπέικον
- λίγο βούτυρο
Το φύλλο ρολό το κόβουμε όπως στη φωτό. Θέλουμε
λωρίδες περίπου 2 εκατοστά.
Χτυπάμε τ αυγά με την κρέμα γάλακτος σ ένα μπολ.
Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψί και ρίχνουμε το ένα τρίτο απ' τις λωρίδες του
φύλλου.
Τα θέλουμε απαλά βαλμένα ( με αγάπη😜).
Ρίχνουμε τυρί και αλλαντικά και το ένα τρίτο απ' το μείγμα κρέμας αυγών. Επαναλαμβάνουμε με το άλλο ένα τρίτο κλπ.
Μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Κρατάμε μερικές λωρίδες για να καλύψουμε την τελευταία στρώση και ρίχνουμε λιωμένο βούτυρο και γραβιέρα.
Ψήνουμε
σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου