μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
Υλικά
- λεπτές κομμένες φέτες καισαρικών
- αλάτι
- λεμόνι
- ελαιόλαδο
Μαρινάρουμε τις φέτες των καισαρικών για καμία ωρίτσα. Σερβίρονται με την μαρινάδα τους που είναι ιδανική για παπάρες!!! Αν μπορέσετε πότε να βρείτε καισαρικά ( αμανιτες του Καίσαρα ή amanita caesaria)αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσετε.( Δεν είναι δύσκολο να βρεις υπάρχει εταιρεία που εμπορεύεται άγρια μανιτάρια
Είναι απ' τα λίγα μανιτάρια που μπορείς να φας ωμά. Η γεύση
είναι μοναδική. Εμένα μου θυμίζει θαλασσινό.
Κάτι μεταξύ αχινού και φούσκας.
Πραγματικά είναι εμπειρία γεύσης.
Κάτι μεταξύ αχινού και φούσκας.
Πραγματικά είναι εμπειρία γεύσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου