μαγειρεύει η ελενη μιχαλακη
Υλικά
- 2 κιλά κατσικάκι
- 7 μεγάλες πατάτες
- λάδι
- ρίγανη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 φλούδες αποξηραμένες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 1 μεγάλη ντομάτα
- χυμό λεμονιού
Ετοιμάζουμε το κρέας και το βάζουμε στο ταψί. Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε την ντομάτα.
κόβουμε και τις πατάτες κυδωνάτες.
Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Παρατήρηση : εικόνα με ψημένο το φαγητό δεν υπάρχει, επειδή φαγώθηκε σε χρόνο ρεκόρ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου