μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
- κρέας
- 3-4 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
- σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
- λεμόνι
- λάδι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε καλά το κρέας να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να μελώσουν.
Προσθέτουμε νερό και βράζουμε μέχρι το κρέας να μείνει τρυφερό και να μείνει σχεδόν με το λάδι του.
Πριν σβήσουμε τη φωτιά προσθέτουμε χυμό λεμόνι, αφήνουμε να πάρει βράση να πήξει το ζουμί.
Σημείωση : από κρέας καλύτερα τράγο, γίδα, βρεγάδι (
ευνουχισμένο) ενός έτους
Γίνετε και με μοσχάρι αλλά να έχει και λίγο λίπος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου