Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Τραχανοτηγανίτες

 


μαγειρεύει η Giota Haropoulou

Η συνταγή είναι από την Γορτυνία

Υλικά

  • ½ ποτήρι ξινό τραχανά μουλιασμένο
  • 1 ποτήρι νερό
  • ½ ποτήρι φέτα
  • 1 αυγό
  • ½  κουταλάκι αλάτι
  • ½ κουταλάκι ζάχαρη
  • μάραθο ή άνηθο
  • αλεύρι 

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τον τραχανά σε μπόλικο νερό και τον σουρώνουμε . 

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για να γίνει ένας χυλός όχι σφιχτός.

Τον τηγανίζουμε κουταλιά κουταλιά σε καυτό λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο