μαγειρεύει η Giota Haropoulou
Η συνταγή είναι από την Γορτυνία
Υλικά
- ½ ποτήρι ξινό τραχανά μουλιασμένο
- 1 ποτήρι νερό
- ½ ποτήρι φέτα
- 1 αυγό
- ½ κουταλάκι αλάτι
- ½ κουταλάκι ζάχαρη
- μάραθο ή άνηθο
- αλεύρι
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τον τραχανά σε μπόλικο νερό και τον σουρώνουμε .
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί για να γίνει ένας χυλός όχι σφιχτός.
Τον τηγανίζουμε κουταλιά κουταλιά σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου