μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά για την βάση
- κριτσίνια η παξιμάδια αλεσμένα
- βούτυρο
- θυμάρι
- ρίγανη
- αλάτι
Για την κρέμα τυριού
- 1 γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κεσεδάκι τυρί κρέμα
- 250 γρ φέτα λιωμένη καλά
- 10 γρ ζελατίνη
- 1 σφηνάκι καυτό γάλα
- πάπρικα πιπέρι
- αλάτι (προαιρετικό)
Εκτέλεση
Στα αλεσμένα κριτσίνια ή παξιμάδια προσθέτουμε λιωμένο βούτυρο και τα μυρωδικά να γίνουν σαν πάστα.
Στρώνουμε σε μια ταρτιέρα και βάζουμε στο ψυγείο.
Ετοιμάζουμε την κρέμα τυριού. Αναμειγνύουμε το γιαούρτι με τα τυριά. Λιώνουμε την ζελατίνη στο γάλα και την προσθέτουμε στα τυριά.
Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε πάνω στην βάση απ' τα κριτσίνια.
Βάζουμε ψυγείο για 5 ώρες να δέσει.
Πριν το σερβίρουμε βάζουμε πάνω το γλυκό ντομάτας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου