Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Φιλετάκια κοτόπουλο στο τηγάνι σαν ψητά

 


μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη

Υλικά

  • φιλετάκια από μπούτι κοτόπουλο
  • ελαιόλαδο
  • μουστάρδα Ντιζόν
  • καπνιστή πάπρικα
  • κουρκουμάς
  • αλάτι
  • πιπέρι

 Εκτέλεση

Μαρινάρουμε το κοτόπουλο αν μπορούμε 3-4 ώρες με λίγο ελαιόλαδο μουστάρδα Ντιζόν (ή και από την άλλη) καπνιστή πάπρικα γλυκιά , κουρκουμίνη πιπεράκι και αλατάκι.

Προθερμαίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι και μόλις κάψει βάζουμε τα φιλετάκια τέσσερα με πέντε λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. 

Τραβάμε το τηγάνι από την εστία και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5-6 λεπτά, αυτό συνεχίζει να ψήνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο