Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Μακαρονάδα με πέστο παντζαριού

 


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά

Εκτέλεση

Βράζουμε τα σπαγγέτι σε μπόλικο και καλά αλατισμένο νερό.

Αφού ήδη έχουμε ετοιμάσει την σάλτσα  πέστο και την αλέσουμε, παίρνουμε μια κουτάλα απ το νερό που βράζουν τα μακαρόνια και το προσθέτουμε στο μούλτι, χτυπάμε ακόμη λίγο για να γίνει ρευστή η πέστο.

Βάζουμε την πέστο σε ένα μεγάλο μπολ 



και προσθέτουμε τα ζυμαρικά κατ ευθείαν απ την κατσαρόλα, χωρίς να τα στραγγίσουμε. 



Ανακατεύουμε καλά, να πάει παντού η πέστο και αν χρειαστεί προσθέτουμε ακόμη λίγο απ το νερό των ζυμαρικών.

Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με λίγη χοντροκομμένη φέτα!!

Σημείωση : η συνταγή είναι της madame Ginger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο