μαγειρεύει η Μαρια Ν. Κιτσου
Υλικά
- 3-4 φέτες μπαγιάτικο -κατά προτίμηση- κέικ
- 1 κουτ. σούπας σιρόπι από ό,τι γλυκό του κουταλιού έχετε
- 120 γρμ. κουβερτούρα λιωμένη με λίγες σταγόνες ηλιέλαιο μέσα.
- λίγους ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς
- ινδοκάρυδο
Ψιχουλιάζουμε το κέικ
και ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
Με ένα κουταλάκι βάζουμε μπαλίτσες από το μείγμα σε μια λαδόκολλα, στην οποία έχουμε ρίξει ινδοκάρυδο.
Με ένα κουταλάκι βάζουμε μπαλίτσες από το μείγμα σε μια λαδόκολλα, στην οποία έχουμε ρίξει ινδοκάρυδο.
Τις πασπαλίζουμε κι από πάνω ινδοκάρυδο και τις
βάζουμε στο ψυγείο.
Όταν κρυώσουν και σταθεροποιηθούν τις βάζουμε σε χαρτάκια για τρουφάκια
Όταν κρυώσουν και σταθεροποιηθούν τις βάζουμε σε χαρτάκια για τρουφάκια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου