μαγειρεύει η Anya Chiril
Υλικά για 2 μερίδες
- 1 φλιτζάνι ρύζι
- 3 κόκκινες πιπεριές
- 1 μικρό πακέτο μανιτάρια champignon
- 2 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- κάρυ
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Ψιλοκόβουμε και το σκόρδο ή το λιώνουμε στην πρέσα.
Σοτάρουμε τα λαχανικά και προσθέτουμε το σκόρδο μέχρι να γυαλίσουν. Σειρά έχει το ρύζι μαζί με το αλατοπίπερο και το κάρυ.
Έχουμε κοντά μας καυτό νερό και προσθέτουμε λίγο λίγο κάθε φορά που το ρύζι το απορροφάει.
Συνήθως χρειάζεται 17 με 20 λεπτά μαγείρεμα και καλή μας όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου