Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ριζότο με λαχανικά

 


μαγειρεύει η Anya Chiril 

Υλικά για 2 μερίδες

  • 1 φλιτζάνι ρύζι
  • 3 κόκκινες πιπεριές
  • 1 μικρό πακέτο μανιτάρια champignon
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κάρυ

Εκτέλεση


Κόβουμε τις πιπεριές  και τα μανιτάρια. Ψιλοκόβουμε και το σκόρδο ή το λιώνουμε στην πρέσα.

Σοτάρουμε τα λαχανικά και προσθέτουμε το σκόρδο μέχρι να γυαλίσουν. Σειρά έχει το ρύζι μαζί με το αλατοπίπερο και το κάρυ.

Έχουμε κοντά μας καυτό νερό και προσθέτουμε λίγο λίγο κάθε φορά που το ρύζι το απορροφάει.

Συνήθως χρειάζεται 17 με 20 λεπτά μαγείρεμα και καλή μας όρεξη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο