Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Παντζαροσαλάτα με αυγά και πατάτες

 



μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
  • 3 ωμά παντζάρια
  • 2 μέτριες πατάτες βρασμένες
  • 2 αυγά σφιχτοβρασμένα
  • 1 αγγούρι
  • μαϊντανός
  • 2 κ σ γιαούρτι στραγγιστό ή μαγιονέζα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Τρίβουμε στο χοντρό μέρος του τρίφτη τα παντζάρια, όπως και τις πατάτες και τα βάζουμε σε ένα μπολ σερβιρίσματος.
Τρίβουμε χωριστά το αγγουράκι και το στραγγίζουμε πιέζοντας το στα χέρια μας. Το προσθέτουμε στο μπολ μαζί με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και βάζουμε και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά.

Κόβουμε τα αυγά στα 4 και τα αραδιάζουμε . Προσθέτουμε αν θέλουμε λίγο ακόμη φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Στο κέντρο της σαλάτας βάζουμε είτε γιαούρτι , είτε μαγιονέζα και σερβίρουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο