μαγειρεύει η Giota Haropoulou
Υλικά
- μπακαλιαράκια
- αλεύρι
- λάδι
- σκόρδο
- ντομάτα στον τρίφτη
- σάλτσα ή πελτέ
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- λίγη ζάχαρη
- λίγο νερό
Εκτέλεση
Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε τα ψάρια. Προσθέτουμε όσο σκόρδο θέλουμε και αφήνουμε λίγο να ροδίσει.
Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μπαχαρικά, τη ρίγανη τη ζάχαρη και λιγο νερο και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Στο αλεύρι που περίσσεψε, προσέθεσα τυριά διαφορά, λίγο πιπέρι, λίγο δυόσμο, λίγο λάδι, λίγο νερό να γίνει ένας μέτριος χυλός
και τηγάνισα το μείγμα κάνοντας το κουταλιές.
Έγιναν νόστιμες τυροτηγανίτες.
Μπορείτε αντί δυόσμου να βάλετε ρίγανη η μάραθο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου