Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Μακαρονάδα με σολομό

 


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά

  • 1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας μας
  • 1 φιλέτο σολομού
  • 300 γρ κρέμα γάλακτος
  • 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
  • καλαμπόκι κονσέρβας
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ψήνουμε τον σολομό σε 1 κ σ λάδι. 

Εν τω μεταξύ βράζουμε ότι ζυμαρικά θέλουμε. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και ψιλοκόβουμε τον σολομό  σε κομματάκια.

Προσθέτουμε το καλαμπόκι, τα κρεμμυδάκια, αλατοπίπερο .

Παίρνουμε τα μακαρόνια με μια τρυπητή κουτάλα και τα προσθέτουμε χωρίς να τα σουρώσουμε, αλλά κατ' ευθείαν από την κατσαρόλα.

Με  μια κουτάλα σούπας παίρνουμε λίγο απ' το νερό που βράσαμε τα μακαρόνια και το ρίχνουμε να πάρει μια βράση.

Ανακατεύουμε, βράζουμε για 2 λεπτά και σβήνουμε  το μάτι.

Σερβίρουμε αμέσως

Σημείωση : αν θέλουμε τον τηγανίζουμε φυσικά αφού τον ψιλοκόψουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο