μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη
Υλικά
- 1 κοτόπουλο μεγάλο
- 1/2 κιλό κιμάς
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκλήθρες σκόρδο
- κάστανα βρασμένα
- ρυζάκι μπασμάτι 2-3 κουταλιές,(χωρίς εντόσθια ή σταφίδες -γιατί έχουμε και ιδιοτροπίες αν και του πάει μια χαρά )
- μπαχάρι
- πιπεράκι
- μουστάρδα
- καπνιστή πάπρικα
- μουστάρδα
- σογια σος
- πατατούλες για γύρω γύρω
Εκτέλεση
Μουσταρδομπαχαρώνουμε το κοτόπουλο μέσα έξω.
Τσιγαρίζουμε κιμά, κρεμμύδι και σβήνουμε με λευκό κρασάκι
Προσθέτουμε και το ρυζάκι. Παραγεμίζουμε την κοιλιά του κοτόπουλου σηκώνουμε και την πέτσα του γεμίζοντάς το ,και κλείνουμε με οδοντογλυφίδες.
Ε μετά το ψήνουμε για μιάμιση ώρα σε γάστρα με λίγες πατατούλες για παρέα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου