Υλικά
- 9 μπουτάκια
- 3 κ σ μουστάρδα
- 1 γεμάτη κουταλιά μέλι ή 3 κσ χαρουπόμελο
- τζίντζερ σε σκόνη
- κουρκουμάς
- κύμινο
- κάρυ
- αλάτι
- πιπέρι
- σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση
Στο ταψάκι που θα ψήσουμε τα μπουτάκια βάζουμε όλα τα υλικά για την μαρινάδα και τα ανακατεύουμε καλά.
Αραδιάζουμε και τα μπουτάκια και βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.
Τα γυρίζουμε για να πάει παντού η μαρινάδα. Το καλύτερο θα είναι να μείνουν όλο το βράδυ.
Μετά το δίωρο προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε.
2 με 3 φορές με 1 κουτάλι περιχύνουμε με την σάλτσα τους.
Σερβίρουμε με μια σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου