Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Κανελόνια με κιμά, μελιτζάνα και καρότο


 μαγειρεύει η Effie Tsitsika

Υλικά

  • 2 κουτιά κανελόνια
  • 1,5 κιλό κιμάς
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ντομάτα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
  • κουρκουμάς
  • δάφνη
  • ρίγανη
  • μελιτζάνα τριμμένη
  • καρότα τριμμένα

Για τη σάλτσα

  • ντομάτα
  • ρίγανη
  • λάδι

 Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης μαζί και αφήνουμε να κρυώσει. 

Βράζουμε λίγο τα κανελόνια και τα τοποθετούμε στο ταψί να κρυώσουν. 

Γεμίζουμε  και απλώνουμε από πάνω τη σάλτσα. 

Προσθέτουμε νερό και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. 

Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο