μαγειρεύει η Effie Tsitsika
Υλικά
- 2 κουτιά κανελόνια
- 1,5 κιλό κιμάς
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ντομάτα
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- κουρκουμάς
- δάφνη
- ρίγανη
- μελιτζάνα τριμμένη
- καρότα τριμμένα
Για τη σάλτσα
- ντομάτα
- ρίγανη
- λάδι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης μαζί και αφήνουμε να κρυώσει.
Βράζουμε λίγο τα κανελόνια και τα τοποθετούμε στο ταψί να κρυώσουν.
Γεμίζουμε και απλώνουμε από πάνω τη σάλτσα.
Προσθέτουμε νερό και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου