Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Μουστοκούλουρα με αλεύρι ολικής σιμιγδάλι και μέλι αγαύης!

 


μαγειρεύει η Alterego konstantina

Υλικά
  • 1/2 κιλό μούστο
  • 400καλό ελαιόλαδο
  • 1κουταλιά της σούπας σόδα
  • 1κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
  • 2κουταλάκια του γλυκού κανέλα Κεϋλάνης
  • 1βανίλια
  • 10-12 κουταλιές της σούπας μέλι αγαύης ή 250γραμμάρια ζάχαρη καρύδας ή 10-12 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1ποτηράκι ρακή ή κονιάκ (αν θέλετε αλλιώς παραλείπουμε)
  • 1 κιλό αλεύρι ολικής
  • 100-150γραμμάρια σιμιγδάλι
  • 1μπέικιν παουντερ
  • αλεύρι γοχ όσο πάρει για να γίνει μια αρκετά μαλακή ζύμη
Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα υγρά και τα μυρωδικά μας να λιώσει γλυκαντική μας ουσία, προσθέτουμε τα στερεά, πλάθουμε τα κουλουράκια μας



και ψήνουμε στους 180 για 20-25 λεπτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο