Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Σουπιές λεμονάτες με πιλάφι

 


μαγειρεύει η Martha Anastassoglou

Υλικά

  • σουπιές
  • 1 φλιτ λάδι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • χυμό από 2 λεμόνια

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τις σουπιές και τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια .

Στην κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τα κρεμμύδια.

Τα σοτάρουμε ελαφριά και ρίχνουμε τις σουπιές..



Επειδή βγάζουν νερό περιμένουμε να εξατμισθεί και σιγά σιγά προσθέτουμε άλλο.

Το σιγοβράζουμε περίπου δύο ώρες προς το τέλος προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και τον χυμό των λεμονιών


Ετοιμάζουμε και ένα ρύζι πιλάφι και σερβίρουμε.

Καλή μας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο