Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Για ωραία σκασίματα στο ψωμί

 


μαγειρεύει ο Chris DePer

Κάνοντας τα καρβελάκια, φέρνω την ζύμη από τις άκρες προς τα κάτω, στρογγυλεύοντας την. 

Αυτό το κάνω 4-5 φορές σε κάθε καρβέλι, οπότε μαζεύεται από κάτω ζύμη που είναι ατακτοποίητη και γίνεται τέλεια από επάνω. 

Όπως είναι, βάζω το κάθε καρβελάκι σε μπολ αφού του έχω βάλει αλευρωμένη πετσέτα και τα αφήνω για το τελευταίο φούσκωμα. 

Όταν φουρνίσω, βάζω την πάνω μεριά κάτω, και την ατακτοποίητη από πάνω κι όπως φουσκώνουν ξεδιπλώνονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο