μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis
Υλικά
- φέτες ψωμιού
- γαλοπούλα
- κασέρι
- διάφορα τυριά
- 1 αυγό για κάθε φέτα ψωμιού
Εκτέλεση
Στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και αραδιάζουμε τις φέτες του ψωμιού.
Από πάνω βάζουμε από 1 φέτα γαλοπούλας, 1 φέτα κασέρι και διάφορα τυριά της αρεσκείας μας
Και τελευταία βάζουμε από 1 αυγό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο ή στο ρομποτάκι.
Καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου