Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Σάλτσα μανιταριών κρασάτη


μαγειρεύει η Ελενα Γεωργιου

Υλικά

  • 2 κρεμμύδια ξερά
  •  μανιτάρια
  •  κρασί άσπρο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο γάλα
  • κορνφλάουρ (αντί για γάλα με κορνφλάουρ εναλλακτικά κρέμα γάλακτος)
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα σοτάρουμε μέχρι να καραμελώσουν.

Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.

Σειρά έχουν το αλατοπίπερο και το λευκό κρασί.

Μόλις εξατμιστεί το κρασί λιώνουμε το κορνφλάουρ στο γάλα και τα προσθέτουμε στην σάλτσα μας. 

Παίρνει μια βράση και είναι έτοιμη!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο