μαγειρεύει ο Mitas Xristos
Υλικά
- θράψαλα
- λάχανο
- καρότο
- σκόρδο
- πράσο
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ελάχιστο λάδι τσιγαρίζουμε το θράψαλα και προσθέτουμε το πράσο.
Γυρνάμε τα υλικά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάχανο, το καρότο, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά και έτοιμο.
Στο ρύζι βράζουμε νερό χωρίς αλάτι βάζουμε τα χόρτα και λίγο ζουμί από τα θρύψαλα. Προσθέτουμε το ρύζι και έτοιμο.
Σημείωση : η σάλτσα είναι βαλσάμικο ξύδι αντί σόγιας ( δεν είχαμε) με λίγο ψιλοκομμένο τζίντζερ.
Αρχαία ελληνική κουζίνα με κινέζικη - Ιαπωνεζικη... Πολλά κοινά... Τα ίδια υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου