μαγειρεύει η Effie Tsitsika μαζί με την Κατερίνα
Υλικά
- 2 ½ ποτήρια νερού λάδι
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- ½ ποτήρι κονιάκ
- ½ ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
- 1 ½ κ γλ μπέικιν πάουντερ
- 1 ½ κ γλ σόδα
- ½ κιλό σιμιγδάλι ψιλό
- ξύσμα πορτοκαλιού
- κανέλα
- γαρύφαλλο
- αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση
Όλα τα υγρά μαζί και μετά προσθέτουμε και τα στερεά.
Ψήνουμε για 25 περίπου λεπτά αναλόγως το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου