μαγειρεύει ο Mitas Xristos
Υλικά
- χοιρινός λαιμός
- λάχανο
- φρέσκα κρεμμυδάκια
- ρόδι
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- ντομάτα
- γιαούρτι
- φρέσκο κρεμμυδάκι
- ρύζι για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
Κόβουμε τον λαιμό σε κομμάτια και τον σοτάρουμε χωρίς λάδι. να πάρει χρώμα απ όλες τις μεριές.
Προσθέτουμε το λάχανο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
.
Αλατοπιπερώνουμε και αφαιρούμε από το μάτι. Βάζουμε και τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και το ρόδι. και τα αφήνουμε να σιγοβράζουν καλά.
Ετοιμάζουμε ένα ρύζι πιλάφι
Σε ένα μπολ βάζουμε γιαούρτι, ντομάτα, κρεμμύδι φρέσκο... Και έτοιμο για σερβίρισμα..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου