μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη
Υλικά
- 2 αυγά
- 100 γρ ζάχαρη
- 100 γρ σπορέλαιο
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 1 βανίλια
- 3-4 κούπες αλεύρι
- 1 κ γλ ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
Βάζουμε σε
ένα μπολ τα αυγά με την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
Συνεχίζουμε
προσθέτοντας το σπορέλαιο και την βανίλια.
Ρίχνουμε 1
κούπα αλεύρι , το μπέικιν πάουντερ και την βανίλια.
Ανακατεύοντας
προσθέτουμε και το υπόλοιπο αλεύρι.
Ζυμώνουμε μέχρι
να έχουμε μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει.
Πλάθουμε μπαλίτσες
και τις βάζουμε στο ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου