μαγειρεύει η Eleni Othonas
Υλικά
- 1 σακούλα αλεύρι Φαρίνα Γιώτης πορτοκάλι
- 1 ½ φλιτ βούτυρο (250 γρ ) ή μαργαρίνη
- 2 ½ φλιτ ζάχαρη (440 γρ)
- 4-5 αυγά, ανάλογα με το μέγεθός τους
- 1 ¼ φλιτ γάλα (260 ml)
- σοκολάτα για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Χτυπάμε το
βούτυρο και σταδιακά ρίχνουμε την ζάχαρη και ένα ένα τ αυγά.
Συνεχίζουμε
το χτύπημα για 3 λεπτά.
Προσθέτουμε σταδιακά
την φαρίνα με το γάλα ανακατεύοντας ελαφρά.
Βάζουμε το
μείγμα είτε σε 2 φόρμες είτε σε ένα ταψάκι αφού τα λαδώσουμε και τ αλευρώσουμε.
Ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία για 1 ώρα.
Αφήνουμε να κρυώσει, λιώνουμε σοκολάτα και καλύπτουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου