Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Σάλτσα γιαουρτιού

 


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά

  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
  • ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • σκόνη σκόρδου
  • δυόσμος ψιλοκομμένος
  • ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και το διατηρούμε μέχρι το σερβίρισμα στο ψυγείο.

Συνοδεύει το σπανακόρυζο καθώς και τα κρεατικά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο