μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 100 γρ νιφάδες βρώμης
- 1 βαζάκι πιπεριές Φλωρίνης ψητές
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κ.σ. ξύδι
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- ¼ κ.γ. μπούκοβο
- 30 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Στο μούλτι αλέθουμε την βρώμη πρώτα μέχρι να γίνει σκόνη.
Προσθέτουμε τις πιπεριές αφού τις στραγγίξουμε καλά από την άλμη.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνει σχεδόν σαν αλοιφή.
Σερβίρουμε την σάλτσα σαν συνοδευτικό σε κεφτεδάκια η σε κρέας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου