Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Κέικ καρότου με καρύδια

 


μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou

Υλικά

  • 5 αυγά
  • 1 φλιτ λάδι
  • 1 ½ φλιτ ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 2 φλιτ αλεύρι γοχ
  • 4 κ γλ μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ γλ κανέλα
  • 3 φλιτ καρότα τριμμένα
  •  2 φλιτ καρύδια χοντροκοπανισμένα

 Εκτέλεση

Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και  προσθέτουμε το λάδι, την ζάχαρη και την βανίλια.

Σειρά έχουν οι κρόκοι να ενσωματωθούν στο μείγμα .

Προσθέτουμε ανακατεύοντας το αλεύρι, το μπεικιν πάουντερ, την κανέλα , τα καρότα και στο τέλος τα καρύδια.



Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο