μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- 5 αυγά
- 1 φλιτ λάδι
- 1 ½ φλιτ ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 2 φλιτ αλεύρι γοχ
- 4 κ γλ μπέικιν πάουντερ
- 1 κ γλ κανέλα
- 3 φλιτ καρότα τριμμένα
- 2 φλιτ καρύδια χοντροκοπανισμένα
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και προσθέτουμε το λάδι, την ζάχαρη και την βανίλια.
Σειρά έχουν οι κρόκοι να ενσωματωθούν στο μείγμα .
Προσθέτουμε ανακατεύοντας το αλεύρι, το μπεικιν πάουντερ, την κανέλα , τα καρότα και στο τέλος τα καρύδια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου