Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ινδοκάρυδα σπιτικά

 


μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino

Υλικά 

  • 4 αυγά
  • 1 βανίλια
  • 30 γραμμάρια βιτάμ
  • 220 γραμμάρια ζάχαρη
  • 220 γραμμάρια καρύδα
  • 30 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μία κατσαρόλα τα αυγά με μία πρέζα αλάτι.

 Τα σπάμε και τα ανακατεύουμε συνεχώς τα βάζουμε στο μάτι της κουζίνας σε πολύ μικρή θερμοκρασία περίπου στο 1. 

Έπειτα ρίχνουμε τα 30 γραμμάρια βούτυρο μέχρι να λιώσει στη συνέχεια ρίχνουμε τη ζάχαρη την ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει πάντα σε χαμηλή φωτιά.



Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά τη βανίλια την καρύδα το αλεύρι και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μία ωραία ζύμη.



Τα αποσύρουμε από το μάτι της κουζίνας μας και το αφήνουμε να κρυώσει για λίγο.

Το βάζουμε σε ένα κορνέ ή αν δεν έχετε με ένα κουταλάκι να κάνετε βραχάκια τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα που έχουμε στρώσει την λαδόκολλα.

Βάζουμε με το κορνέ τοποθετούμε ένα κερασάκι στο κέντρο τα βάζουμε στο φούρνο μας στους 180 βαθμούς πάνω-κάτω αντιστάσεις.



Όχι αέρα για να μην ξεραθεί το κεράσι για 15 με 20 λεπτά.
Τώρα η συνταγή και σε βίντεο παρακαλώ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο