μαγειρεύει η Ελενα Γεωργιου
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό κρέας σε μερίδες
- 1 κιλό σπανάκι
- 1 ξερό κρεμμύδι
- σάλτσα ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρέας απ όλες τις πλευρές καλά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε κύβους και την σάλτσα ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας.
Εν τω μεταξύ έχουμε πλύνει και χοντροκόψει το σπανάκι και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε και τον χυμό λεμονιού και βράζουμε για λίγο μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι.
Καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου