Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Πράσα με σπαλομπριζόλες

 


μαγειρεύει η  Κυράννα Πέλλα

Υλικά

  • πράσα
  • σπαλομπριζόλες
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 10 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • καπνιστή κόκκινη πάπρικα
  • αλάτι
  • κουρκουμάς

Για το μαρινάρισμα

  • λάδι
  • μουστάρδα
  • αλάτι

Εκτέλεση

Αχνίζουμε τα πράσα και μαρινάρουμε τις σπαλομπριζόλες με λίγο αλάτι και μουστάρδα.

Σε άλλο τηγάνι τσιγαρίζουμε  το κρεμμύδι και τα  φρέσκα κρεμμυδάκια, προσθέτοντας την πάπρικα το αλάτι και τον κουρκουμά.

 Αφού τσιγαριστούν , ρίχνουμε το μείγμα στα αχνισμένα  πράσα.

Τα ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε   λίγο λάδι και από πάνω στρώνουμε τις μπριζόλες ! 

Ποσότητες ξέρουμε όλες και όλοι όσοι ανακατευόμαστε με κουζίνα και τσεντζερέδια χαχα καλή επιτυχία !!

Σημείωση : εγώ όταν έχω ντοματίνια βάζω για νοστιμιά από πάνω !! αν δεν έχω βάζω φετούλες λεμόνι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο