Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Πατάτες σκορδαλιά

 


μαγειρεύει η Ευαγγελία Αρετογλίδου Φωληά

Υλικά

  • πατάτες
  • ελαιόλαδο
  • χυμό λεμονιού
  • αλάτι
  • σκόρδο

Εκτέλεση

Βράζουμε καλά τις πατάτες τις πολτοποιούμε όπως είναι ζεστές και στη συνέχεια ρίχνουμε ελαιόλαδο χυμό λεμονιού και αλατακι. 

Αφού κρυώσει βάζουμε το σκόρδο λιωμένο και αυτό, ανακατεύουμε καλά και είναι έτοιμη!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο