Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Ψάρια με τραγανή κρούστα

 


μαγειρεύει η Giota Haropoulou

Για να έχουμε τραγανή κρούστα στα τηγανιτά μας ψάρια τα περνάμε από ένα μείγμα αλευριού με σιμιγδάλι μαζί.

Έτσι κρατάνε και περισσότερη ώρα την τραγανότητά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο