μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- 2 αυγά
- 2 κ σ γάλα σε σκόνη
- 3 κ σ γιαούρτι
- 2 κ γλ στέβια
- 1/2 κ σ μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ γλ σόδα
- 2 κ σ ελαιόλαδο
- 100 γρ ή και λίγο παραπάνω ινδοκάρυδο
Για το σιρόπι
- 4 κ σ αγαύη
- 5 κ σ νερό
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το κέικ μας ως συνήθως και το τοποθετούμε σε 30άρι ταψάκι.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Μόλις βγει από τον φούρνο το τρυπάμε και ρίχνουμε το σιρόπι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου