μαγειρεύει η Martha Anastassoglou
Υλικά
- 500 γρ. σπανάκι (πλυμένο και ψιλοκομμένο)
- 2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος)
- 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα (ψιλοκομμένα)
- ½ ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο)
- 300-350 γρ. φέτα πικάντικη(αν σας αρέσει βάζετε αρκετή)
- 1 κονσέρβα κονκασέ 300-400 γρ
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 ποτήρι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε τα 2 κρεμμύδια και τα πράσα στην κατσαρόλα (όσο το δυνατόν πιο πλακερή) με το λάδι να ροδίσουν.
Ρίχνουμε το σπανάκι και τ αχνίζουμε μέχρι να μειωθεί ο όγκος του.
Συνεχίζουμε ρίχνοντας το άνηθο και την ντομάτα να πάρει βράση, αλάτι πιπέρι.
Όταν θέλει περίπου 10 λεπτά να τελειώσει το φαγητό κόβουμε την φέτα σε λεπτές φέτες και τη βάζουμε από επάνω χωρίς να ανακατέψουμε, απλά ανακινώντας λίγο την κατσαρόλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου