μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- 1 πακέτο μικρά κρουασάν μιλφέιγ
- 1 πακέτο μους σοκολάτα ή σοκολάτα ζαχαροπλαστικής
- γάλα
- 1 πακέτο κρέμα βανίλια ή σαντιγί κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Στο αλεγκρα βάζω τα κρουασανάκια στην βάση
Χτυπώ τις δύο συσκευασίες της μους με 2 ποτήρια γάλα.
Από πάνω βάζω τα υπόλοιπα κρουασάν και την υπόλοιπη μους και την αφήνω λίγο στο ψυγείο να σταθεί.
Κτυπώ την βανίλια η την σαντιγί μου με περίπου 1/2 ποτήρι γάλα να στέκεται στο κορνέ και στολίζω το γλυκό μου .
Σημείωση : Οι κρέμες πάνε σε ποσότητα ανάλογα κ σε τι μπολ θα το βάλουμε το γλυκό.
Όταν δεν βαριέμαι την σοκολάτα την κάνω μόνη μου , αλλά κ αυτό είναι μια χαρά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου