Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Προφιτερόλ στα γρήγορα

 


μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino

Υλικά 

  • 1 πακέτο μικρά κρουασάν μιλφέιγ
  • 1 πακέτο μους σοκολάτα ή σοκολάτα ζαχαροπλαστικής
  • γάλα
  • 1 πακέτο κρέμα βανίλια ή σαντιγί κρέμα γάλακτος 

Εκτέλεση

Στο αλεγκρα βάζω τα κρουασανάκια στην βάση

Χτυπώ τις δύο συσκευασίες της μους με 2 ποτήρια γάλα.

Από πάνω βάζω τα υπόλοιπα κρουασάν και την υπόλοιπη μους και την αφήνω λίγο στο ψυγείο να σταθεί.

Κτυπώ την βανίλια η την σαντιγί μου με περίπου 1/2 ποτήρι γάλα να στέκεται στο κορνέ και στολίζω το γλυκό μου .


Σημείωση : Οι κρέμες πάνε σε ποσότητα ανάλογα κ σε τι μπολ θα το βάλουμε το γλυκό.

 Όταν δεν βαριέμαι την σοκολάτα την κάνω μόνη μου , αλλά κ αυτό είναι μια χαρά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο