μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 500 γρ αλεύρι
- 400 γρ στραγγιστό γιαούρτι
- 10 σταγόνες λεμόνι
- 2 κ. γλ. μαγειρική σόδα
- 10 γρ ελαιόλαδο
- 1 κ. γλ. αλάτι
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και την σόδα.
Προσθέτουμε το λεμόνι, το λάδι και λίγο λίγο το γιαούρτι. Ζυμώνουμε με το χέρι μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
Κάνουμε 2 στρογγυλά καρβέλια πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια και τα βάζουμε σε λαδόκολλα μέσα στο ταψί.
Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Χαράζουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40-45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου