Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Κουλουράκια πορτοκαλιού

 


μαγειρεύει η Κατερίνα Αλεξάκη

Υλικά

  • 60 γρ ελαιόλαδο
  • 70 γρ άχνη
  • 60 γρ χυμό πορτοκάλι
  • 1 κγ ξύσμα πορτοκαλιού
  • 1/2 κγ σόδα
  • 1 κγ μπεικιν
  • 200 γρ αλεύρι γ.ο.χ

Εκτέλεση

Αφήνουμε στο ψυγείο το ζυμάρι για 30 λεπτά..
Πλάθουμε 20 κουλουράκια των 20 γραμμαρίων.


Σημείωση : πολλαπλασιάστε τις δόσεις ανάλογα με την οικογένεια σας..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο