μαγειρεύει η Κατερίνα Αλεξάκη
Υλικά
- 60 γρ ελαιόλαδο
- 70 γρ άχνη
- 60 γρ χυμό πορτοκάλι
- 1 κγ ξύσμα πορτοκαλιού
- 1/2 κγ σόδα
- 1 κγ μπεικιν
- 200 γρ αλεύρι γ.ο.χ
Εκτέλεση
Αφήνουμε στο ψυγείο το ζυμάρι για 30 λεπτά..
Πλάθουμε 20 κουλουράκια των 20 γραμμαρίων.
Σημείωση : πολλαπλασιάστε τις δόσεις ανάλογα με την οικογένεια σας..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου