μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
- 1 κούπα αλεύρι
- 2 αυγά
- γάλα όσο να γίνει χυλός
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
- φέτα η ότι τυρί έχουμε
- κάποιο αλλαντικό αν θέλουμε
Εκτέλεση
Η δόση είναι για ένα ταψάκι του μπακλαβά. Πρέπει να γίνει λεπτή.
Βουτυρώνουμε το ταψί και το βάζουμε στο φούρνο να κάψει.
Σε ένα μπολ κάνουμε ένα πηχτό χυλό με το αλεύρι τα αυγά το γάλα και το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα.
Μόλις κάψει το ταψάκι ρίχνουμε το χυλό και από πάνω σκορπίζουμε τα τυριά. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
Είναι έτοιμο όταν οι άκρες είναι τραγανές.
Πανεύκολο, νόστιμο και σούπερ γρήγορο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου