μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino
Εκτέλεση
Βάζουμε το βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου.
Ρίχνουμε το κακάο και ανακατεύουμε καλά.
Στην συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζω το ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Έτοιμη και γευστικότατη η μερέντα μας.
Και μια παραλλαγή της συνταγής
Λοιπόν σήμερα η μερέντα μου έγινε πιο ωραία ! Πολύ πιο ελαφριά !
- 1 ζαχαρούχο
- λίγο βιτάμ περίπου 30-40 γραμ κ όχι όσο μου είχαν πει
- 4 γεμάτες κουταλιές σούπας κακάο σκόνη ... Κ αυτό ανάλογα το χρώμα κ τη γλυκάδα που θες
.. έτσι που την έκανα δεν έχει γεύση βουτυρίλας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου