Υλικά
- 1 πακέτο μανιτάρια
- 6 πιπεριές ότι χρώμα θέλουμε
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια
- 300 γρμ τυρί φέτα
- 3 κ. σούπας φρυγανιά
- αλάτι
- ρίγανη
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα υλικά της γέμισης και τ αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Ανοίγουμε είτε δικό μας φύλλο ή παίρνουμε φύλλο σφολιάτας,
Ψήνουμε ανάλογα : αν το φύλο είναι δικό μας 50 λεπτά την έτοιμη σφολιάτα 30 λεπτά !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου