Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Κουνουπίδι σουφλέ

 


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά

  • 1 κουνουπίδι
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 3 αυγά
  • 2 πιπεριές , σε ότι χρώμα θέλουμε
  • 3 κσ αλεύρι γοχ 
  • 1 κσ μπέικιν πάουντερ
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγες λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 φλιτ του καφέ γάλα
  • 2 κσ ελαιόλαδο
  • λίγο τυρί της αρεσκείας μας

Για την επικάλυψη

  • παρμεζάνα

Εκτέλεση

Τρίβουμε το κουνουπίδι στο χοντρό μέρος του τρίφτη .

Προσθέτουμε  και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας καλά. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για μισή ώρα. 



Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψάκι και αδειάζουμε το μείγμα μας. Το στρώνουμε με ένα κουτάλι και καλύπτουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια και να μείνει στεγνό σχεδόν το φαγητό μας.



Σημείωση : πιο πολύ μου άρεσε κρύο, το απόγευμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο