μαγειρεύει η Adriana Lambi
Υλικά
- φάβα
- κρεμμύδι ξερό
- καρότο
- δαφνόφυλλο
- αλάτι
- πιπέρι
- κουρκουμάς
Για το σερβίρισμα
- καραμελωμένα κρεμμύδια
- ντομάτα
- κάπαρη
- λεμόνι
- λάδι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο, την φάβα και το δαφνόφυλλο για λίγο.
Προσθέτουμε νερό ή ζωμό , τον κουρκουμά , αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει η φάβα.
Λιώνουμε στο μηχάνημα και σερβίρουμε.
διακοσμούμε το πιάτο με τα καραμελωμένα κρεμμύδια, , την ντομάτα και την κάπαρη.
καρυκεύουμε με λίγο λεμόνι , αλάτι και λάδι.
Συνοδέψαμε με τσιπούρα ψητή με ανθό αλατιού.
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου