Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Πλευρώτους μανιτάρια ψητά



 

μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
  • 500 γρ μανιτάρια πλευρώτους
  • ελαιόλαδο
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • λίγο φρέσκο θυμάρι
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Χωρίζουμε ένα ένα τα μανιτάρια πλευρώτους και τα ακουμπάμε σε μια στρώση απλωτά στο ταψί. Να μην καλύπτει το ένα μανιτάρι το άλλο.

Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το τριμμένο σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Τα αλείφουμε με πινέλο. 

Τα ψήνουμε στο φούρνο στον αέρα, στους 200 °C για 15′.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο