μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 φλιτ του τσαγιού κιμάς σόγιας
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1-2 πράσινα κρεμμυδάκια
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- κουρκουμάς
- μαϊντανός
- σάλτσα ντομάτας
- χυλοπίτες
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε από το βράδυ την σόγια.
Την άλλη μέρα την σουρώνουμε καλά, αλλά δεν πετάμε το νερό.
Για την σάλτσα
Τσιγαρίζουμε πράσινο και ξερό κρεμμύδι.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, κουρκουμά, μαϊντανό, σάλτσα ντομάτας και σόγια και βράζουμε περίπου μισή ώρα η και περισσότερο αν χρειαστεί.
Βράζουμε τις χυλοπίτες στο νερό που είχαμε μουλιάσει την σόγια.
Περιχύνουμε τις χυλοπίτες με την σάλτσα και καλή μας όρεξη.
(Πρόσθεσα ψητά μανιτάρια πλευρώτους που μου είχαν περισσέψει)_
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου